Villa Vallås från Götenehus med separerad barndel

Villa Vallås från Götenehus

Villa Vallås från Götenehus med en välkomnande entré som är indragen vilket ger ett naturligt regnskydd. Det öppna vardagsrummet är integrerat med matsalsdelen och har fönster i två väderstreck. Köket har matplats och bardisk med bistrodel mot matsalen. Ett enkelt och smart hus med många rum som ändå upplevs stora och ljusa. Vuxendelen rymmer föräldrasovrummet med klädkammare och egen toalett med dusch. Barndelen har två sovrum, ett gemensamt allrum och toalett med dusch. Här ligger även klädvårdsrummet med egen utgång. Praktiska Vallås kan placeras på olika sätt, antingen längs gatan eller gavelställas på tomten. Genom placeringen av garage eller biluppställning kan huset även få mer gårdskaraktär. Läs mer om Villa Vallås från Götenehus

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar